Logo

Kiririnki auttaa urheilijoita keräämään rahoitusta ja pääsemään tavoitteisiin.

Sinä valitset kenen tavoitetta haluat rahoittaa ja kuinka paljon.

Siis mitä?

 1. 1. Tutustu kiinnostavan urheilijan sivuun klikkaamalla hänen kuvaansa etusivulla.
 2. 2. Kun löydät sydäntäsi lähellä olevan urheilijan tai joukkueen, voit rahoittaa hänen tavoitettaan “Kiritä” -napin kautta
 3. 3. Rahoittaminen tapahtuu ostamalla urheilijalta tai joukkueelta fanituotteen. Urheilijat ovat itse keksineet ja luoneet fanituotteensa, jotka lähtevät Kirittäjille projektin päätyttyä. Ostaminen onnistuu yleisimmillä luottokorteilla ja verkkopankkitunnuksilla. Sinä päätät summan. Minimitavoitteiden ylittäneistä projekteista 90% kokonaissummasta siirtyy suoraan urhelijalle ja 10% ohjataan Kiriringin ylläpitoon.
 4. 4. Anna hyvän kiertää: jaa KIRIRINGIN sanomaa Youtube-, Facebook-, Twitter- ja sähköpostisymbolien kautta. Urheilijoiden sivuilta löytyy myös Peukuta ja Twiittaa -napit, joilla voit entisestään auttaa oman suosikkiurheilijasi tai -joukkueen matkaa huipulle.
 5. 5. Rahoittamalla urheilijaa tai joukkuetta KIRIRINGISSÄ, pääset eturiviin seuraamaan suomalaisen urheilun menestystä maailmalla. Ties vaikka oma urheilijasi koppaisi vielä kultamitalin Olympialaisissa!
Sulje

Yrityksille

Kiriringissä myös yritykset voivat olla mukana rahoittamassa urheilijoita. Useat urheilijat ovat valmistelleet fanituotteita, jotka ovat suunnattu ainoastaan yrityksille (ks. esimerkki alla).

Miksi lähtisin sponsoroimaan urheilijaa?

Kiriringissä olevat urheilijat ovat vähintään SM-tasolla menestyneitä sekä ulospäinsuuntautuneita urheilupersoonia. He ymmärtävät, että urheilusponsorointi voi olla paljon muutakin kuin pelkkä logo kisa-asussa.

Sponsoroimalla urheiljaa Kiriringin kautta voit saada:

Ennen kaikkea olet mukana viemässä urheilijaa seuraavalle asteelle kohti hänen tavoitetta ja unelmaa!

Rekisteröi tilisi

Ennen kuin voit lähteä rahoittamaan urheiljaa, tulee sinun rekisteröidä yritykselle tili. Tilin rekisteröinti on tehtävä, jotta palvelu pystyy asettamaan yrityksesi logon urheilijan profiilisivulle sekä saamme tiedot maksutapahtumaa varten.

 1. Klikkaa "Kirjaudu sisään" sivun oikeasta yläkulmasta
 2. Paina "luo tunnukset"
 3. Täytä yritykseni tiedot + yhteyshenkilön tiedot lomakkeeseen
 4. Tämän jälkeen olet kirjautunut palvelun yrityksen käyttäjätilillä

Kiritä urheilijaa

 1. Klikkaa urheilijan profiilikuvaa etusivulta ja paina "kiritä"
 2. Tarkastele urheilijan profiilin oikeassa reunassa olevia "fanituotteita"
 3. Listan lopusta löytyvät erityisesti yrityksille suunnatut fanituotteet
 4. Jos olet kinnostunut tukemaan urheilijaa ostamalla fanituotteen, voit joko

  1. ostaa tuotteen suoraan klikkaamassa fanituotteessa olevaa "kiritä" painiketta ja tekemällä oston joko verkkopankilla tai luottokortilla
  2. laittaa meille sähköpostia info@kiririnki.fi, jonka jälkeen urheilija lähettää yrityksellesi laskun, jonka avulla voit maksaa fanituotteen suoraan urheilijalle
 5. Vähintään 200 euron ostoista lisäämme yrityksesi logon urheilijan profiilisivulle "yrityskirittäjäksi"
 6. Urheilija on teihin yhteydessä fanituotteeseen liittyen Kiririnki -projektin päätyttyä.
Yritysohje