Logo

Kiririnki auttaa urheilijoita keräämään rahoitusta ja pääsemään tavoitteisiin.

Sinä valitset kenen tavoitetta haluat rahoittaa ja kuinka paljon.

Siis mitä?

  1. 1. Tutustu kiinnostavan urheilijan sivuun klikkaamalla hänen kuvaansa etusivulla.
  2. 2. Kun löydät sydäntäsi lähellä olevan urheilijan tai joukkueen, voit rahoittaa hänen tavoitettaan “Kiritä” -napin kautta
  3. 3. Rahoittaminen tapahtuu ostamalla urheilijalta tai joukkueelta fanituotteen. Urheilijat ovat itse keksineet ja luoneet fanituotteensa, jotka lähtevät Kirittäjille projektin päätyttyä. Ostaminen onnistuu yleisimmillä luottokorteilla ja verkkopankkitunnuksilla. Sinä päätät summan. Minimitavoitteiden ylittäneistä projekteista 90% kokonaissummasta siirtyy suoraan urhelijalle ja 10% ohjataan Kiriringin ylläpitoon.
  4. 4. Anna hyvän kiertää: jaa KIRIRINGIN sanomaa Youtube-, Facebook-, Twitter- ja sähköpostisymbolien kautta. Urheilijoiden sivuilta löytyy myös Peukuta ja Twiittaa -napit, joilla voit entisestään auttaa oman suosikkiurheilijasi tai -joukkueen matkaa huipulle.
  5. 5. Rahoittamalla urheilijaa tai joukkuetta KIRIRINGISSÄ, pääset eturiviin seuraamaan suomalaisen urheilun menestystä maailmalla. Ties vaikka oma urheilijasi koppaisi vielä kultamitalin Olympialaisissa!
Sulje

Ella Suitiala Lumilautailu


KUKA

Hei, olen Ella Suitiala, 23-vuotias lumilautailija Kemijärveltä. Olen harrastanut lautailua aktiivisesti vuodesta 2009. Laskemisen ohella opiskelen oikeustiedettä Lapin Yliopistossa Rovaniemellä. Ennen lautailu-uraani ehdin harrastaa kilpauintia kymmenisen vuotta. Rakastan liikkumista yli kaiken ja monipuolinen urheilun harrastaminen onkin osaltaan auttanut minua kehittymään laskijana. ▸ Lue lisää

Parhaita saavutuksiani lumilautailussa ovat halfpipen ja slopestylen SM-kullat sekä maailmancupin kolmas sija Rukalla vuonna 2011

Kuka

Hei, olen Ella Suitiala, 23-vuotias lumilautailija Kemijärveltä. Olen harrastanut lautailua aktiivisesti vuodesta 2009. Laskemisen ohella opiskelen oikeustiedettä Lapin Yliopistossa Rovaniemellä. Ennen lautailu-uraani ehdin harrastaa kilpauintia kymmenisen vuotta. Rakastan liikkumista yli kaiken ja monipuolinen urheilun harrastaminen onkin osaltaan auttanut minua kehittymään laskijana.

Mitä

Parhaita saavutuksiani lumilautailussa ovat halfpipen ja slopestylen SM-kullat sekä maailmancupin kolmas sija Rukalla vuonna 2011. Ensimmäisissä MM-kisoissani Oslossa vuonna 2012 sijoituin naisten halfpipessä sijalle 17.

Vuosi sitten avautui myös paikka maajoukkueeseen ja pääsin kiertämään kisoja ja leirejä Uutta-Seelantia ja USA:ta myöten. Eturistisiteen repeäminen ja yliväsymys kuitenkin pilasivat viime kauden.

Miksi

Tulevaisuuden tavoitteeni on sijoittua kansainvälisissä kilpailuissa (World Snowboard Tour ja FIS:n maailmancup) kymmenen parhaan joukkoon sekä halfpipessä että slopestylessä. Nykyään yhä harvempi laskija kilpailee molemmissa lajeissa. Haluan kuitenkin kehittyä monipuoliseksi laskijaksi.

Päästäkseni tavoitteisiini minun pitäisi kuitenkin päästä laskemaan lähes ympärivuotisesti ja lumen perässä reissaaminen käy kalliiksi.

Kiriringin avulla kerään rahaa syksyn ensimmäiselle lumileirille, joka suuntautuu perinteisesti Keski-Euroopan Alpeille.

Kiririnki-verkkokaupastani löydät kivoja ja tyylikkäitä Rip Curl -tuotteita, sekä ohjattuja laskutreenejä. Yrityksellesi tarjoan mainostilaa kisalaudassani kaudelle 2013-2014.

Lähde kirittämään minua ja seuraa kuulumisiani projektin aikana:

http://ellasuitiala.blogspot.fi/

Fanituotteeni mahdollistaa:
Rip CurlNitro Snowboards

Kirihuudot