Logo

Kiririnki auttaa urheilijoita keräämään rahoitusta ja pääsemään tavoitteisiin.

Sinä valitset kenen tavoitetta haluat rahoittaa ja kuinka paljon.

Siis mitä?

  1. 1. Tutustu kiinnostavan urheilijan sivuun klikkaamalla hänen kuvaansa etusivulla.
  2. 2. Kun löydät sydäntäsi lähellä olevan urheilijan tai joukkueen, voit rahoittaa hänen tavoitettaan “Kiritä” -napin kautta
  3. 3. Rahoittaminen tapahtuu ostamalla urheilijalta tai joukkueelta fanituotteen. Urheilijat ovat itse keksineet ja luoneet fanituotteensa, jotka lähtevät Kirittäjille projektin päätyttyä. Ostaminen onnistuu yleisimmillä luottokorteilla ja verkkopankkitunnuksilla. Sinä päätät summan. Minimitavoitteiden ylittäneistä projekteista 90% kokonaissummasta siirtyy suoraan urhelijalle ja 10% ohjataan Kiriringin ylläpitoon.
  4. 4. Anna hyvän kiertää: jaa KIRIRINGIN sanomaa Youtube-, Facebook-, Twitter- ja sähköpostisymbolien kautta. Urheilijoiden sivuilta löytyy myös Peukuta ja Twiittaa -napit, joilla voit entisestään auttaa oman suosikkiurheilijasi tai -joukkueen matkaa huipulle.
  5. 5. Rahoittamalla urheilijaa tai joukkuetta KIRIRINGISSÄ, pääset eturiviin seuraamaan suomalaisen urheilun menestystä maailmalla. Ties vaikka oma urheilijasi koppaisi vielä kultamitalin Olympialaisissa!
Sulje

Nina Chydenius Yleisurheilu


KUKA

Nimeni on Nina Chydenius ja olen kestävyysjuoksija. Olen syntynyt 23.1.1990. Opiskelen yrittäjyyttä ja johtajuutta Helsingin Hankenilla. Aloitin kilpajuoksun 2009. ▸ Lue lisää

Jotta saisin harjoitella ja kilpailla terveenä, kehoni pitää olla kunnossa ja siksi tarvitsen fanien tukea. Kerään rahoitusta jokaviikkoisiin kehonhuolto- kustannuksiin (hieronta, fysioterapiakäynnit, kiropraktikko-hoidot) kaudelle 2013-2014

Nimeni on Nina Chydenius ja olen kestävyysjuoksija. Olen syntynyt 23.1.1990. Opiskelen yrittäjyyttä ja johtajuutta Helsingin Hankenilla. Aloitin kilpajuoksun 2009. Ennen sitä kilpa-uin 11 vuotta.

Minun lähitulevaisuuden tavoitteet ovat EM-kisat 2014 ja Olympialaiset 2016 sekä tottakai juosta ennätykset kaikilla kestävyysmatkoilla ja maratonilla.

Suurimmat saavutukseni tähän mennessä ovat:

- EM- U23 10 sija, 10 000m (PB)
- Pohjoismaiden 10 000m mestaruuksissa 3 sija naisten sarjassa
- SM-pronssia puolimaratonilla naisten sarjassa
- Nuorten Suomen mestari 5000m ja SM-maastoissa sekä useita hopea ja pronssi-mitaleita
- Nuorten Pohjois- ja Baltian maiden mestaruudet 4. sija 5000m
- Useita maajoukkue-edustuksia

Jotta saisin harjoitella ja kilpailla terveenä, kehoni pitää olla kunnossa ja siksi tarvitsen fanien tukea. Kerään rahoitusta jokaviikkoisiin kehonhuolto- kustannuksiin (hieronta, fysioterapiakäynnit, kiropraktikko-hoidot) kaudelle 2013-2014

Toivon, että yhteistyömme olisi molemminpuolista ja olen erittäin kiitollinen jos lähdet mukaani yhteiselle matkalle kohti tavoitteitani!

Kirihuudot