Logo

Kiririnki auttaa urheilijoita keräämään rahoitusta ja pääsemään tavoitteisiin.

Sinä valitset kenen tavoitetta haluat rahoittaa ja kuinka paljon.

Siis mitä?

  1. 1. Tutustu kiinnostavan urheilijan sivuun klikkaamalla hänen kuvaansa etusivulla.
  2. 2. Kun löydät sydäntäsi lähellä olevan urheilijan tai joukkueen, voit rahoittaa hänen tavoitettaan “Kiritä” -napin kautta
  3. 3. Rahoittaminen tapahtuu ostamalla urheilijalta tai joukkueelta fanituotteen. Urheilijat ovat itse keksineet ja luoneet fanituotteensa, jotka lähtevät Kirittäjille projektin päätyttyä. Ostaminen onnistuu yleisimmillä luottokorteilla ja verkkopankkitunnuksilla. Sinä päätät summan. Minimitavoitteiden ylittäneistä projekteista 90% kokonaissummasta siirtyy suoraan urhelijalle ja 10% ohjataan Kiriringin ylläpitoon.
  4. 4. Anna hyvän kiertää: jaa KIRIRINGIN sanomaa Youtube-, Facebook-, Twitter- ja sähköpostisymbolien kautta. Urheilijoiden sivuilta löytyy myös Peukuta ja Twiittaa -napit, joilla voit entisestään auttaa oman suosikkiurheilijasi tai -joukkueen matkaa huipulle.
  5. 5. Rahoittamalla urheilijaa tai joukkuetta KIRIRINGISSÄ, pääset eturiviin seuraamaan suomalaisen urheilun menestystä maailmalla. Ties vaikka oma urheilijasi koppaisi vielä kultamitalin Olympialaisissa!
Sulje

Ville Lampinen Yleisurheilu


KUKA

Olen Ville Lampinen,18-vuotias keskimatkojen (400 ja 800m) juoksija Vantaan Vaaralasta. Edustan Kenttäurheilijat -58 urheiluseuraa. ▸ Lue lisää

Kuka

Olen Ville Lampinen,18-vuotias keskimatkojen (400 ja 800m) juoksija Vantaan Vaaralasta. Edustan Kenttäurheilijat -58 urheiluseuraa.

Mitä

Olen harrastanut yleisurheilua jo 10 vuoden ajan. Parhaita saavutuksiani ovat: Kalevan Kisojen pronssimitali 800m, 19v. EM-kisojen välieräpaikka 800m ja Suomen mestaruudet 800m:lla sarjoissa P16-M19.

Miksi

Haen rahoitusta kahta ulkomaanleiriä varten, jotta pääsisin harjoittelemaan hyviin olosuhteisiin talvella. Pitävä juoksualusta on tärkeä tekijä vammojen ehkäisyssä. Ulkomaanleireillä on myös usein laadukasta harjoitusseuraa.

Kirihuudot